Menu

Gitaarlessen op locatie in Arnhem

Bij mij in de les staat plezier maken voorop. Omdat dat het aller belangrijkste is. Daarnaast staat timing en techniek bij mij hoog in het vaandel.

Denk aan: Ladders, akkoorden en improvisatie. Ook strak een liedje kunnen begeleiden vind ik zeer belangrijk. Denk aan slagjes, verschillende maatsoorten en de ‘feel’ van een nummer kunnen laten horen. Noten lezen komt bij mij veel later in het traject voor. Ik vind dat wanneer je leest, je niet met je gitaar bezig bent, maar met je boek. Eerst maar de beheersing van je instrument! Ook geef ik graag een cursus (theorie) om toegelaten te worden voor een muzikale opleiding. Solfège, Harmonieleer en alles wat je nodig hebt om aangenomen te worden. Studeren moet je zelf doen!

Leerlingen aan het woord

Marnix Scholte

Nu een jaar gitaarles bij Danny, en dankzij hem een muzikale groei kunnen doormaken die ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden! Danny is inhoudelijke een echte vakman, en weet de hoeveelheid theorie goed te doseren en af te stemmen met de praktijk. De lessen zijn leerzaam, de sfeer is altijd positief en goed, en na elke les ben ik gemotiveerd om aan de slag te gaan met hetgeen wat in die les is behandeld.

Pim

Sinds een paar jaar volg ik met veel plezier gitaarlessen bij Danny. Ik leer uitdagende technieken (o.a. slagjes, sweep- economy- en hybrid picking, timing) waarbij Danny mij motiveert het beste uit mezelf te halen met goede oefeningen. De geleerde technieken komen goed van pas in de nummers die we uitzoeken. Danny doet dat in no-time voor verschillende muziekstijlen en dankzij hem heb ik ook nieuwe artiesten mogen ontdekken. Door zijn lessen word ik merkbaar beter in mijn gitaarspel en zal ik ook nog jaren met veel plezier les blijven volgen bij Danny!

Luuk Arends

Ik les nu bijna 10 jaar bij Danny en ik had geen betere keus kunnen maken. Niet alleen kan ik nu op een hoog niveau gitaarspelen (akkoorden, techniek, lickjes, soleren en improviseren), maar we hebben ook enorm veel plezier in het maken van muziek. Danny kan zelf waanzinnig spelen en elk nummer weet hij binnen een paar seconden uit te schrijven. Daarnaast weet hij dit op een makkelijke / leuke manier over te brengen, waardoor de motivatie om te oefenen hoog blijft.

Anne Ermens

Ik ben erg enthousiast over Danny's lessen; omdat hij goed inschat hoe hoog hij de lat kan leggen blijven zijn diverse oefeningen uitdagend, maar wél haalbaar.

Joep van den Heuvel

Danny is van alle markten thuis. Zelf speel ik graag Jazz en Blues. Met name Jazz is een lastige tak van sport maar Danny weet dit zeer goed aan te leren!

Interesse in een persoonlijke óf online les? Vul het formulier in

Danny Maaskamp

Hagemanswei 2
6843 XK Arnhem

Voor lessen:gitaararnhem@gmail.com

Voor contact & boekingen:dannymaaskamp@gmail.com

"*" geeft vereiste velden aan