Persoonlijke lessen

Persoonlijke lessen

Ben je van plan om te gaan beginnen met gitaarspelen? Of wil je je huidige talenten verder uitbreiden?
Kom dan eens langs bij Gitaarles Arnhem van Danny Maaskamp.

Gitaarlessen op locatie in Arnhem

Bij mij in de les staat plezier maken voorop. Omdat dat het aller belangrijkste is. Daarnaast staat timing en techniek bij mij hoog in het vaandel.

Denk aan: Ladders, akkoorden en improvisatie. Ook strak een liedje kunnen begeleiden vind ik zeer belangrijk. Denk aan slagjes, verschillende maatsoorten en de ‘feel’ van een nummer kunnen laten horen. Noten lezen komt bij mij veel later in het traject voor. Ik vind dat wanneer je leest, je niet met je gitaar bezig bent, maar met je boek. Eerst maar de beheersing van je instrument! Ook geef ik graag een cursus (theorie) om toegelaten te worden voor een muzikale opleiding. Solfège, Harmonieleer en alles wat je nodig hebt om aangenomen te worden. Studeren moet je zelf doen!

Online gitaarlessen vanaf iedere locatie

Soms is de afstand te groot of heb je liever de voorkeur voor een online les. Dit is geen enkel probleem en meerdere leerlingen nemen bij mij online lessen af. Mijn studio is zo ingeregeld dat de kwaliteit van de online lessen niet verminderd en we net zo snel stappen kunnen maken als tijdens een les op locatie.

Interesse naar een online les? Vul het formulier in en vraag een gratis online proefles aan.